Viata si acordeoane

Stii deja, netul vuieste. Morar (Viata si Acordeoane) si Buzdugan si-au anuntat colegii ca pleaca de la 21.Asta e un lucru cert. Cei doi nu au spus unde pleaca. Zvonurile indica Media Pro .
 
Dintr-un punct de vedere as spune ca e pacat. Era prea frumos. Toti vorbeau de atmosfera excelenta de la 21, radioul a marcat in ultimele sondaje cele mai mari cresteri de audienta, pe Bucuresti matinalul 21 are o audienta fantastica.
Din alt punct de vedere, pentru piata radio plecarea celor doi de la 21 e o veste buna. 21 va cauta si va dezvolta (are forta) alte doua talente, patronii altui radio (cel la care vor merge Dementii) cred in forta radioului si fac o investitie serioasa, matinalul Kiss are sansa sa se reaseze/relanseze (in conditiile in care pentru Morar si Buzdugan urmeaza o perioada de adaptare)
 
Nu cred ca e vorba de bani. Mihai spune in interviul aparut azi pe protvmagazin.ro (): Radioul mi aduce cei mai mul?i bani. C?tig bine ?i din televiziune,
dar, deocamdat?, este activitatea mea secundar?. Pn? la urm?, ar fi ?i
culmea s? realizezi cea mai ascultat? emisiune FM din Romnia ?i s?
spui c? e?ti pl?tit prost.
 
Cred deasemenea ca decizia lor nu a fost una usoara. Dementii au trait la 21 cei mai frumosi ani. Cand au ajuns sub aripa lui Macavei erau (fata de ce sunt acum) cvasinecunoscuti. Au samanta buna (sunt printre cei mai buni oameni de radio pe care ii stiu) si au avut noroc de sol fertil (Razvan si Dani – acum la Antena, alti doi talentati n-au avut nicio sansa sa infloreasca in matinalul de la NFM).Decizia Dementilor este evident riscanta. Parasesc un sistem care functioneaza (are rezultate constante) pentru unul complicat si nepus la punct. De-aia zic, decizia lor nu a fost usoara. Neintelegerile au fost profunde
 
Greu de spus cat au contribuit Dementii la cresterea R21 si cat i-a ridicat 21 pe Dementi. Lasand deoparte programul matinal, 21 a aratat ca are forta sa produca cele mai tari campanii de marketing din ultimii ani. Cand Carcotasii si ceilalti au plecat din 21, cei mai multi au indicat cadere libera. Cu Macavei executiv, 21 a ajuns neverosimil de sus. Din pacate, pentru Maca urmeaza o vara grea. Trenul 21 nu mai are locomotiva. Piata e saraca in talente, pana in toamna timpul este extrem de scurt. Practic in unul dintre cele mai bune momente ale carierei lui de om de radio trebuie sa o ia de la capat. Brrrr!
Pro FM. Un radio cu pretentii de podium in care matinalul este facut de directorul executiv peste toate radiourile din curtea Pro pare o gluma.  Pro-ul n-a mai facut investitii majore in oameni sau in evenimente de multi ani. Daca au semnat cu Dementii (efort financiar deosebit), asta ar trebui sa insemne inceputul unei reconsiderari a pozitiei radioului (in ultimii ani oaie ratacita) in curtea Media Pro. Cred ca merita sa fii cu ochii pe Pro. Logic ar fi ca aducerea Dementilor sa fie urmata si de alte miscari spectaculoase.

Ce sa zic? Spor la succese !

About the Author