Matinalul Europa FM

Evenimentul zilei scrie ca exista confirmarea unor tratative cu Monica Anghel pentru matinalul Europa FM.
 
Am ascultat-o o singura data pe Monica la radio, in Dimineata Dementa in perioada Nuntii pe NeVe. Mi-am imaginat-o a la long impreuna cu Morar si Buzdugan si nu era rau deloc (se simtea ca cei trei lucrasera, se cunoscusera, se mirosisera inaintea emisiunii de radio; aveau deja experiente comune si asta punea in valoare prestatia pe antena). Ma gandeam atunci ca de multa vreme din matinalurile de radio lipseste o personalitate feminina puternica (femeile apar intr-un fel sau altul in cele mai multe matinaluri europene de succes pe care le stiu).
 
Sunt curios (daca va fi sa fie) si cine-i va da replica Monicai. Matinalul Europa FM ajunsese la ultimele sondaje pentru Bucuresti la cel mai mic market-share din ultimii 4 ani (sub 5%) 
 
Pe de alta parte pana acum in Romania prezenta vedetelor in linii (tronsoane, programe) la radio nu a generat si cresterea audientei programelor pe care le-au facut. Castigul a fost (posibil, nu am date) de notorietate (vezi Andreea Marin la Star, Raluca Moianu la magic, Mihaela Radulescu la Guerilla )
 
Ce zici? De ce depinde succesul Monicai Anghel in matinalul Europa FM? 

About the Author